Categories
Nordiske Motstandsbevegelsen

Soundcloud-nazisten

Der er ikke akkurat en hemmelighet at nazistene i den Nordiske Motstandsbevegelsen sliter med medlemstallene om dagen. Dette later til å være et gjennomgående problem i organisasjonen i hele Skandinavia, og Rede 1 på Østlandet i Norge er intet unntak. Antall aktive medlemmer de siste årene har vært svært svekket, og de fleste som melder seg inn finner raskt veien ut igjen. Vi lar oss stadig underholde av de ulike karakterene som passerer inn og ut av organisasjonens svingdør, da det er åpenbart at de ikke akkurat plukker medlemmene sine fra øverste hylle.

Den siste tiden har en sliten, ansiktstatovert figur våget seg inn i Oslo sentrum et par ganger for å henge opp organisasjonens klistremerker, noe han skryter hemningsløst av i sine Telegram-kanaler. Dette lar vi oss ikke true noe nevneverdig av, men Oslo skal ikke være en trygg by å besøke for nazister. Derfor velger vi å gå ut med hans identitet.

Tarjei Gaaren
08.1999
Smedstustubben 9, 1480 Slattum

Tarjei er i dag bostedsregistrert hjemme hos mamma og pappa på Slattum i Nittedal kommune. Han kommer dog opprinnelig fra Mysen i Indre Østfold hvor han fortsatt har familie. Her lærte han fort hvordan man ikke får venner, og han skal visstnok ofte ha havnet i bråk på grunn av sin dårlige atferd mot andre folk, kanskje spesielt mot jenter. Han har også holdt til i Jessheim-traktene på Øvre Romerike hvor samme mønster skal ha gjentatt seg.

Han har også forsøkt seg på en karriere som Soundcloud-rapper, både gjennom et kortere opphold i Chicago og som medlem av det internett-baserte artistkollektivet Hentai Boys/Internet Shelter. Musikkanmeldelser er ikke noe vi normalt lefler med som organisasjon, men her gjør vi et hederlig unntak og kan konstatere at musikken hans låter skikkelig dritt.

Tarjei har det siste året fattet vår interesse gjennom sin aktivitet i høyreekstreme chatterom. Basert på denne aktiviteten anser vi at han har vært medlem i den Nordiske Motstandsbevegelsen siden rundt november 2022. På internett liker han å fremstå som en ideologisk puritaner som vil bygge en bevegelse fri for “degenererte” elementer. Vi vet godt hvor langt fra sannheten dette er, og derfor er vi ikke overrasket over at han finner seg til rette i denne samlingen av utskudd. Vi håper dog at han følger eksempelet til de fleste medlemmene før ham og trekker seg ut. I så fall vil vi anbefale vår side om hvordan man forlater den fascistiske bevegelsen.

Kjenner du Tarjei eller berøres du på en annen måte av artikkelen? Har du informasjon om annen nazistisk, fascistisk eller høyreekstrem aktivitet? Nøl ikke med å ta kontakt!